Текущо предаване по Хоби ТВ
05:20 
06:40 Конете: Всестранна езда - Русе - част 2 # тв поредица
08:00 Рейсинг екстрийм: Интервю с Тодор и Дончо Диневи # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
06:00  МОЕТО АВТО-ХОБИ # тв поредица
06:40 Зимен излет за диво прасе около Средец # тв поредица
08:00 Приключенията със Стилян Къдрев: С лък в Балкана 3 част # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
06:00 
07:20 Усещане за България - тв поредица
08:00 С въдица в ръка: Никулденски шарани в Кричим # тв поредица
Ауди събор

Петък, 09 Юли 2021

И тази година Кръвна група Ауди събра всички любители и привърженици на марката. Мястото е добре известно – писта Дракон. В рамките на два дни всички гости бяха завладени от различните новости, които организаторите им поднасяха.

В съботния ден, основно се заложи на каране в сесии по 10 минути Тайм Атак. Като в следобедните часове, са били свободните стартове, в които всеки желаещ е можел да опита емоциите на драга и да научи времето си за преминаване по правата.

В неделния ден, се проведоха финалите на драг съревнованията. Отново рекорден брои участници застанаха на правата за да покажат умения. Всеки имаше право на 3 старта, може да реализира по-малко, но не и повече. Като даденото време при всеки клас определяше победителя, а не решетка или директни елиминации.

За радост на публиката на правата застанаха и пилоти от драг шампионата и изключително подготвени автомобили, рекордьори.

Малко след края на последните карания на правата, след обработване на резултатите, бяха и наградени победителите в различните класове.


 Ауди събор