Текущо предаване по Хоби ТВ
13:20 
14:40 Дойранска епопея – 1918 година # тв предаване
16:00 Виноградешка трапеза # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
14:00 
15:20 Реален лов с Иво Георгиев: Последни дни преди началото # тв поредица
16:00 Мотосъбор Стара Загора # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
14:00 
15:20 Ловни мигове: Гонки на диви свине в Черни Лом # тв поредица
16:00 Приключения със Стилиян Къдрев: За дагестански турове - трета част # тв поредица, пети сезон
Ауди събор

Петък, 09 Юли 2021

И тази година Кръвна група Ауди събра всички любители и привърженици на марката. Мястото е добре известно – писта Дракон. В рамките на два дни всички гости бяха завладени от различните новости, които организаторите им поднасяха.

В съботния ден, основно се заложи на каране в сесии по 10 минути Тайм Атак. Като в следобедните часове, са били свободните стартове, в които всеки желаещ е можел да опита емоциите на драга и да научи времето си за преминаване по правата.

В неделния ден, се проведоха финалите на драг съревнованията. Отново рекорден брои участници застанаха на правата за да покажат умения. Всеки имаше право на 3 старта, може да реализира по-малко, но не и повече. Като даденото време при всеки клас определяше победителя, а не решетка или директни елиминации.

За радост на публиката на правата застанаха и пилоти от драг шампионата и изключително подготвени автомобили, рекордьори.

Малко след края на последните карания на правата, след обработване на резултатите, бяха и наградени победителите в различните класове.


 Ауди събор