Текущо предаване по Хоби ТВ
22:00 
23:00 Любичевски конни състезания – Пожаревац # тв поредица
00:00 Да сготвим по чирпански # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
22:00 
22:30 Национален офроуд шампионат – Трявна # тв поредица
23:00 За хищници в с. Тенево # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
21:30 
22:30 През планини и морета: Дългият път към дома – 2 ч. # тв поредица
23:30 Посредници между земята и небето # тв поредица
Офроуд Велинград 4х4

Четвъртък, 22 Април 2021

„Офроуд Велинград 4х4” е първото издание на кръгове от националния шампионат, който успя да събере рекорден брой състезатели от няколко страни. Атмосферата бе отлична, подготвени машини и опитни пилоти, всички готови на подвизи с цел постигане на победа.

Състезанието е първи кръг от първенството „Bulgaria Trophy Challenge” и Националния Cross Country Шампионат. Организаторите предложиха на пилотите  нови трасета, в нови райони с различни терени и красиви гледки ! Самите трасетата през тази година са избрани и нарисувани от екипа на „Офроуд Клуб Велинград“ като ще се акцентира върху техничното управление и различни трасета за двете категории.

Категориите бяха както следва - Cross Country Rally – Бързи трасета за професионалисти и начинаещи с автомобили без лебедка. Клас - Hard Trophy – Много тежко трасе за подготвени автомoбили и пилоти. Клас -  Standard Trophy - стандартни автомобили без тунинг и лебедка и последния клас, но не по -важност - Class Средна Скорост – Леко трасе за неподготвени автомобили и пилоти с движение по средна скорост за преминаване на трасето.

Мероприятието бе в рамките на три дни и съответно дължината на етапите бе различна. За HARD TROPHY, през първия ден тя беше 25 км, през втория -  28 км, а в неделния ден бе - 25 км. Дължината на етапите в класовете - Cross Country Rally & STANDARD бе първия ден - 121 км, през втория - 112 км и последния - 28 км.

Настроението бе отлично и всички бяха доволни от  първото издание от националния шампионат. Не лиспваха интересни, адреналинви ситуации. За още информация вижте в линка:Офроуд Велинград 4х4