Текущо предаване по Хоби ТВ
03:00 
04:00 Ръководство за начинаещи мухари # тв поредица
05:00 Състезание по обездка в Хан Аспарух # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
03:00 
04:00 Благотворително стънт шоу # тв поредица
04:30 Верея трофи # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
03:30 
04:30 През планини и морета: В преследване на черния марлин из Големия бариерен риф - 1 част # тв поредица
05:00 През планини и морета: В преследване на черния марлин из Големия бариерен риф – 2 част # тв поредица
Ноемврийски излет на яз. Александър Стамболийски

Четвъртък, 26 Ноември 2020

Мариян Димитров е привърженик на дългорайните излети, като всяка година по традиция закрива стария и открива новия риболовен сезон с няколко седмичен престой на голям язовир - този път е спрял избора си Александър Стамболийски. Периодът от годината е подходящ за практикуване на шаранджийски риболов, като във времето прекарано тук има регистрирани риби с различна голимина, както шарани, така и амури,  до сега най – големия уловен екземпляр е амур с тегло 18 килограма.

Този ден е последният от близо едномесечния му риболов и днес лови на голяма дистанция от приблизително 700 метра и дълбочина - 10 метра .За захранка използва два вида царевица -  стара накисанта и варена в съотношение 2 към 1. Активността на рибите по обяд е най – голяма като и днес се забелязва тази тенденция.

Не след дълго отново го спохожда слука на шаран с приблизително същото тегло.  Времето за днешния излет е към своя край, а с него дълотрайният престой на Мариян Димитров на  язовир Александър Стамболийски.

Повече за този последен ден на язовир Александър Стамболийски и как премина той можете да видите в линка:Ноемврийски излет на яз. Александър Стамболийски