Текущо предаване по Хоби ТВ
08:30 
09:00 НАСЛУКА: Трофейни каракуди на Горни Дъбник # тв поредица, пети сезон
10:00 Ръководство за начинаещи мухари # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
08:30 
09:00 На лов с Иво Георгиев: Преди и след дъжда # тв поредица
10:00 Традиционен мотокрос – Слатина # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
08:00 
09:00 Приключения със Стилиян Къдрев: За козирог в провинция Керман # тв поредица, пети сезон
09:30 Риби и такъми: Риболов в Англия: Реката на сухата муха # тв поредица
19-ти Национален БМВ събор

Петък, 02 Октомври 2020

Панаира в Пловдив отново събра всички любители на марката БМВ. Вече 19 години това събитие успява да завладява толкова много хора. Началото на деня се постави с дъжд, но това по никакъв начин не попречи на всички любители на марката да станат част от купона. За радост на гостите, едни от най-добрите ни дръфтари бяха изложили автомобилите си и бяха насреща за разговори с публиката, за да разкажат повече за машината си и като цяло за дисциплината дрифт.

Тази година на панаира нямаше да се кара дрифт, но въпреки че нямаше пушек, звука бе на ниво. Публиката с интерес разглеждаше изложените машини и се интересуваше от дрифта като цяло и опита на пилотите.  По време на Националния събор имаше от всичко - много конкурси, много игри както с публиката, така и с участниците. 

За късмет на всички, по време на официалното откриване на 19-тия Национален БМВ събор, дъжда спря и това допълнително повлия на и без това приповдигнатото настроение на всички. Програмата започна с майсторско управление, в което определено не липсваха участници. Важно бе да няма бутнати конуси и разбира се времето, което се записваше. Всеки един от състезателите получи бурните аплодисменти на публиката, защото в крайна сметка всеки го заслужава, а на първо място бе не само наградата, а също така незабравимите спомени от събора.

 19-ти Национален БМВ събор