Текущо предаване по Хоби ТВ
18:00 
18:30 Подводен риболов на плитко на мраморния плаж на Тасос # тв поредица
19:30 НАСЛУКА: С фидер и щека на яз. Мандра # тв поредица, пети сезон

Текущо предаване по Хоби Лов
18:00 
19:00 АКТУАЛНО: Ден на отворените врати ВВУБ „Г. Бенковски“ Д. Митрополия # шести сезон
20:00 Реален лов с Иво Георгиев: Два дни лов на пъдпъдък и гургулица # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
18:00 
19:00 Луда надпревара 2020 # тв поредица
20:00 Подводен риболов в Гърция - 1 част # тв поредица
Балкански шампионат по прескачане на препятствия

Четвъртък, 10 Септември 2020

Заедно с Балканския шампионат по прескачане на препятствия, в конна база ТРАКИЕЦ, се проведе и Балканска Купа за Пони ездачи.

Съботният ден бе финалното изпитание за децата и техните понита и определяне на носителя на Балканската купа.

В изпитанието се включиха 12 тандема от България и Румъния. Баражният паркур бе с височина 75см, с 2 двойни комбинации. 8 тандема успяха да се класират до бараж. От тях на 3-то място се класира Мартина Гайдарова с Кайя от ККС ШУМЕН. На 2-ро място бе Екатерина Гайдарова с Дания от ККС ШУМЕН. А най-добре представилия се тандем от тридневния международен турнир и носител на Балканска Купа бе Аспарух Атанасов Jr. с Дивна от ЕК ШУМЕН-2010.

 

В Брозновия тур, който бе част Балкански шампионат по прескачане на препятствия, в предпоследния ден взеха участие 14 тандема от България, Турция, Румъния и Гърция. Баражният паркур бе с височина до 110см, с 2 двойни комбинации. 6 тандема от България и Румъния успяха да се класират до бараж.

На 3-то място в Брозновия тур се класира Алейна Чолак с Кабалеро 12 от България. 2-ра остана Рамона Фархат с Лоредана от Румъния. И най-добре представилият се тандем, бе Таня Топачарова с Виктор от България.Балкански шампионат по прескачане на препятствия