Текущо предаване по Хоби ТВ
23:00 
00:00 Надпревара в спортната дисциплина „Кросфит“ # тв поредица
01:00 Декемврийски киноложки изложби # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
23:30 
00:00 Ловни мигове: СибириАда - 2 част # тв потредица
00:30 На лов с Иво Георгиев: Лов на дива свиня в Синаница # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
23:00 
00:00 През планини и морета: Лов на вълци с. Синьо Камене # тв поредица
01:00 Сърф сесия – Лозенец # тв поредица
Балкански шампионат по прескачане на препятствия

Четвъртък, 10 Септември 2020

Заедно с Балканския шампионат по прескачане на препятствия, в конна база ТРАКИЕЦ, се проведе и Балканска Купа за Пони ездачи.

Съботният ден бе финалното изпитание за децата и техните понита и определяне на носителя на Балканската купа.

В изпитанието се включиха 12 тандема от България и Румъния. Баражният паркур бе с височина 75см, с 2 двойни комбинации. 8 тандема успяха да се класират до бараж. От тях на 3-то място се класира Мартина Гайдарова с Кайя от ККС ШУМЕН. На 2-ро място бе Екатерина Гайдарова с Дания от ККС ШУМЕН. А най-добре представилия се тандем от тридневния международен турнир и носител на Балканска Купа бе Аспарух Атанасов Jr. с Дивна от ЕК ШУМЕН-2010.

 

В Брозновия тур, който бе част Балкански шампионат по прескачане на препятствия, в предпоследния ден взеха участие 14 тандема от България, Турция, Румъния и Гърция. Баражният паркур бе с височина до 110см, с 2 двойни комбинации. 6 тандема от България и Румъния успяха да се класират до бараж.

На 3-то място в Брозновия тур се класира Алейна Чолак с Кабалеро 12 от България. 2-ра остана Рамона Фархат с Лоредана от Румъния. И най-добре представилият се тандем, бе Таня Топачарова с Виктор от България.Балкански шампионат по прескачане на препятствия