Текущо предаване по Хоби ТВ
17:00 
18:00 Ръководство за начинаещи мухари # тв поредица
19:00 Разлог - традиция и съвремие # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
16:30 
17:30 Рейсинг екстрийм # тв поредица, пети сезон, 58 еп.
18:00 НА ЛОВ С ХОБИ ТВ: За диви прасета с дружинка Лозенец # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
17:00 
18:00 Риби и такъми: С мач за исполини # тв поредица
19:00 АКТУАЛНО: Катерене за деца - трудност – София # шести сезон
Открит турнир по прескачане на препятствия - Фригопан

Вторник, 14 Юли 2020

През втория уикенд на месец юли, в конната база на пловдивското село Царацово, се състоя първият за сезона открит турнир по прескачане на препятствия. В двудневното състезание се включиха много тандеми от цялата страна. Съдии на мероприятието бяха Валентин Божков и Нейчо Нейчев, а строител на паркурите бе Янислав Николов. В двата състезателни дни имаше по 6 изпитания за рзличните класове коне и ездачи.


В неделния ден в паркура за 4 и 5-годишни коне, се включиха 19 тандема. Регламентът бе таблица А без хронометър – т.е. всички4/5годишни коне с равни н.т. се класират на една и съща позиция. Височината на препятствията бе 100/105см с повдигане за 5 годишните коне.

В това изпитание при 4-годишните коне на 1-во място се класира Илияна Атанасова с кон Лонджин от клуб Станил. На 2-ро място е Иван Добрев с Карлота от клуб Пълдин и 3-тата позиция си разделиха Борис Цанков с Боен Кон и Ивана Станчева с Леонардо БИЕМДЖИ. При 5-годишните коне 1-вото място си разделиха тандемите: Милко Кочев с Дунав, Живко Митев с Калина, Ангел Няголов с Кодет Ван Шутершоф, Елица Любенова с Атланта и Иван Добрев с Кардам.

Във финалния ден в Отворения паркур -за 5годишни и по-възрастни коне, се включиха 54 тандема. Изпитанието бе по хронометър, с височина 110/115см. Паркурът бе бърз, 11 препятствия с 2 двойни комбинации. Най-добре представилият се тандем в това изпитание бе Боян Цанев с Кукубенедико от клуб СЛИВНИШКИГЕРОЙ. На 2-ро място бе Светлозар Славчев с Адора от клуб ЕКУЕСТРЕ. И челната тройка допълни Надежда Димитрова със Зевс от клуб БОЛКАНХОРСИС.
Открит турнир по прескачане на препятствия - Фригопан