Текущо предаване по Хоби ТВ
19:30 
20:00 С въдица в ръка: Шарани на топчета на Кисимови дупки # тв поредица
20:30 АВТО-МОТО ХОБИ # тв поредица, шести сезон, 24 еп.

Текущо предаване по Хоби Лов
19:00 
20:00 Ловни мигове: Лов в дъжда # тв поредица
20:30 Рейсинг екстрийм # тв поредица, пети сезон

Текущо предаване по Хоби HD
19:30 
20:30 Ловен клуб: Пъдпъдък и пуйки в стопанство „Мазалат“ # тв поредица
21:30 Риболовен филм: Скобари на болонеза # тв поредица
Октомврийски излети

Сряда, 09 Октомври 2019

Двама от най – запалените риболовци отново са по водоемите.Това са Георги Михайлов и Мариян Димитров.Как протичат излетите вижте в следващите минути….И двамата са добре познати в риболовните среди – опитни риболовци ,неуморни в практикуване на хобито.За днес Георги Михайлов се е спрял на участък от река Янтра в близост до село Шемшево.Но той не е сам, със своя син – Георги Стефанов правят една импровизирана тренировка за предстоящо риболовно състезание.

Ловят дребни морунажи и кефали, като единият е заложил на щека, а другият на болонезе.В основата на захранката са съставки като хляб и жито, а за стръв отново жито.

И след този речен излет се пренасяме при Мариян Димитро, който пък се намира на язовир Горни Дъбник.

Водоемът държи голямо видово разнообразие, като костур, бяла риба, каракуда, щука, но периодът от годината е особено подходящ за ловене на диви шарани и трофейни амури,това са и основните риби, които търсят на този излет.

Но престоя е дълъг, затова има застъпени други начини на ловене , буйове за сом, както и метод фидер за масови риби, като платика,каракуда и червеноперка...

В първия ден фидерите са въдиците, които носят по – добрите  резултати на прилични каракуди , докато вторият е белязан от лошо време, което нямам как да не се отрази и върху самия риболов…

Как преминаха  тези излети можете да видите на :Октомврийски излети