Текущо предаване по Хоби ТВ
04:00 
05:00 Традиции и обичаи: 27-ми международен фестивал на маскарадните игри "Сурва" Перник 2018 # тв поредица
06:00 Поглед към природата # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
04:30 
05:00 МОЕТО ХОБИ: Международна изложба на елитни котки - София # тв поредица
05:30 Ловни мигове: Лов в ЛС Муфлон # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
04:00 
05:00 За риба: Предизвикателството на есенния излет # тв поредица
06:00 На лов с Хоби ТВ: Излет за гургулици и гривяк в Книжовник # тв поредица
Самоков Трофи 2019

Сряда, 02 Октомври 2019

Три дни екшън, зрелище и неповторим офроуд спектакъл по време на Самоков Трофи 2019, което е пети кръг от Националния Трофи шампионат и трети кръг от Балканската офроуд купа. На старта на надпреварата застанаха над 50 екипажа от страната и чужбина. Петък след своя първи състезателен етап всички се събраха на центъра на Самоков за официално представяне пред всички фенове.

Съботния ден екипажите продължиха с втория етап, като още на старта се усещаше силния хъс у всички пилоти. Екипажите предоставиха много зрелище на публиката сблъсквайки се с разнообразни тераси, в които разбира се преобладаваха планински изкачвания и спускания, както и техничните дерета , без които не може.

Клас трофи се насладиха на интересни и атрактивни елементи, от които публиката не отмести поглед. За разлика от не чак до там високите скорости при джипките в клас Трофи, екипажите в клас Рали раздаваха цялата газ в стремеж да поправят грешките си и да успеят да стопят разликата по между си, за да запишат възможно най – доброто време накрая.

Неделния ден предостави поредното зрелище за всички нас, но този път арена на всички битки бе концентрирана основно на професионално подготвения мотополигон Ридо в Самоков.

Още с първия старт екшъна започна. Изключително зрелищни стартове и най – вече силна амбиция при пилотите, за да защитят своите позиции или пък да наваксат изоставането през изминалите два дни навигация.

Как премина Самоков трофи 2019 вижте на :Самоков Трофи 2019