Текущо предаване по Хоби ТВ
20:00 
20:30 АВТО-МОТО ХОБИ # тв поредица, шести сезон, 24 еп.
21:00 Риболовни страсти: Бели риби на Гарваново # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
20:00 
20:30 Рейсинг екстрийм # тв поредица, пети сезон
21:00 Приключения със Стилиян Къдрев: За дагестански турове – 3ч. # тв поредица, пети сезон

Текущо предаване по Хоби HD
19:30 
20:30 Ловен клуб: Пъдпъдък и пуйки в стопанство „Мазалат“ # тв поредица
21:30 Риболовен филм: Скобари на болонеза # тв поредица
Самоков Трофи 2019

Сряда, 02 Октомври 2019

Три дни екшън, зрелище и неповторим офроуд спектакъл по време на Самоков Трофи 2019, което е пети кръг от Националния Трофи шампионат и трети кръг от Балканската офроуд купа. На старта на надпреварата застанаха над 50 екипажа от страната и чужбина. Петък след своя първи състезателен етап всички се събраха на центъра на Самоков за официално представяне пред всички фенове.

Съботния ден екипажите продължиха с втория етап, като още на старта се усещаше силния хъс у всички пилоти. Екипажите предоставиха много зрелище на публиката сблъсквайки се с разнообразни тераси, в които разбира се преобладаваха планински изкачвания и спускания, както и техничните дерета , без които не може.

Клас трофи се насладиха на интересни и атрактивни елементи, от които публиката не отмести поглед. За разлика от не чак до там високите скорости при джипките в клас Трофи, екипажите в клас Рали раздаваха цялата газ в стремеж да поправят грешките си и да успеят да стопят разликата по между си, за да запишат възможно най – доброто време накрая.

Неделния ден предостави поредното зрелище за всички нас, но този път арена на всички битки бе концентрирана основно на професионално подготвения мотополигон Ридо в Самоков.

Още с първия старт екшъна започна. Изключително зрелищни стартове и най – вече силна амбиция при пилотите, за да защитят своите позиции или пък да наваксат изоставането през изминалите два дни навигация.

Как премина Самоков трофи 2019 вижте на :Самоков Трофи 2019