Текущо предаване по Хоби ТВ
11:00 
12:00 С въдица в ръка: Мартенски амури на Кисимови дупки # тв поредица
12:30 България – вчера, днес и утре: Българска царска династия Шишмановци - 1 част # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
11:00 
12:00 Ловен филм: Впечатляващ ловен излет в с. Радювене # тв поредица
13:00 Международна киноложка изложба в Асеновград 2019 # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
11:00 
12:00 Риболовни страсти: Първи шарани край Севлиево – 2ч. # тв поредица
13:00 Дестинация България: Варна – 5ч. # тв поредица
Самоков Трофи 2019

Сряда, 02 Октомври 2019

Три дни екшън, зрелище и неповторим офроуд спектакъл по време на Самоков Трофи 2019, което е пети кръг от Националния Трофи шампионат и трети кръг от Балканската офроуд купа. На старта на надпреварата застанаха над 50 екипажа от страната и чужбина. Петък след своя първи състезателен етап всички се събраха на центъра на Самоков за официално представяне пред всички фенове.

Съботния ден екипажите продължиха с втория етап, като още на старта се усещаше силния хъс у всички пилоти. Екипажите предоставиха много зрелище на публиката сблъсквайки се с разнообразни тераси, в които разбира се преобладаваха планински изкачвания и спускания, както и техничните дерета , без които не може.

Клас трофи се насладиха на интересни и атрактивни елементи, от които публиката не отмести поглед. За разлика от не чак до там високите скорости при джипките в клас Трофи, екипажите в клас Рали раздаваха цялата газ в стремеж да поправят грешките си и да успеят да стопят разликата по между си, за да запишат възможно най – доброто време накрая.

Неделния ден предостави поредното зрелище за всички нас, но този път арена на всички битки бе концентрирана основно на професионално подготвения мотополигон Ридо в Самоков.

Още с първия старт екшъна започна. Изключително зрелищни стартове и най – вече силна амбиция при пилотите, за да защитят своите позиции или пък да наваксат изоставането през изминалите два дни навигация.

Как премина Самоков трофи 2019 вижте на :Самоков Трофи 2019