Текущо предаване по Хоби ТВ
10:30 
11:00 Риболовен филм: Спининг излет на р. Тунджа # тв поредица
12:00 С въдица в ръка: Мартенски амури на Кисимови дупки # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
10:00 
11:00 МОЕТО ХОБИ: Изложение Природа Лов и Риболов # тв поредица
12:00 Ловен филм: Впечатляващ ловен излет в с. Радювене # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
10:30 
11:00 Моето хоби: Моделно авиошоу в Белозем # тв поредица
12:00 Риболовни страсти: Първи шарани край Севлиево – 2ч. # тв поредица
3 –ти кръг от Купа Дракон

Сряда, 18 Септември 2019

През почивните дни се проведе 3-тия кръг на любителския шампионат  Drakon Speed Cup. Участниците показаха умения и автомобили в класовете – Стрий, Стрийт Тунинг, Модифицирани и Профи, а конкуренцията бе на много високо ниво.

След успешното и чакано с нетърпение преминаване на първите два кръга на шампионата, всички привърженици имаха високи амбиции за третото издание на мероприятието.

То отново премина много оспорвано и сесиите при отделните класове поднесоха много изненади. При категория Стрий, и двете групи направиха интересно каране и без никакви аварии по автомобилите. Първата група при Стрий тунинг също успяха да вдигнат адреналина на публиката.

При карането на автомобилите от втора група за жалост за някои пилоти сесията не успя да приключи без произшествия.

Броя на записаните участници в клас Модифицирани бе рекорден и те бяха разделени на три групи, като при всяка конкуренцията бе голяма. Ето и какво ни разказаха някои от пилотите,за които това е едва второ каране.

Не липсваха и отлично познати на публиката пилоти, които по време на втория кръг на шампионата са успели да подобрят личния си рекорд.

Дамите също бяха много атрактивни, ето и какво ни сподели една от тях, която с радост ни показа и новия си автомобил с които ще покоряват пистата в близко бъдеще.

Как премина 3-тия кръг на шампионата Drakon Speed Cup вижте на:3 –ти кръг от Купа Дракон