Текущо предаване по Хоби ТВ
19:30 
20:00 С въдица в ръка: Шарани на топчета на Кисимови дупки # тв поредица
20:30 АВТО-МОТО ХОБИ # тв поредица, шести сезон, 24 еп.

Текущо предаване по Хоби Лов
19:00 
20:00 Ловни мигове: Лов в дъжда # тв поредица
20:30 Рейсинг екстрийм # тв поредица, пети сезон

Текущо предаване по Хоби HD
19:30 
20:30 Ловен клуб: Пъдпъдък и пуйки в стопанство „Мазалат“ # тв поредица
21:30 Риболовен филм: Скобари на болонеза # тв поредица
3 –ти кръг от Купа Дракон

Сряда, 18 Септември 2019

През почивните дни се проведе 3-тия кръг на любителския шампионат  Drakon Speed Cup. Участниците показаха умения и автомобили в класовете – Стрий, Стрийт Тунинг, Модифицирани и Профи, а конкуренцията бе на много високо ниво.

След успешното и чакано с нетърпение преминаване на първите два кръга на шампионата, всички привърженици имаха високи амбиции за третото издание на мероприятието.

То отново премина много оспорвано и сесиите при отделните класове поднесоха много изненади. При категория Стрий, и двете групи направиха интересно каране и без никакви аварии по автомобилите. Първата група при Стрий тунинг също успяха да вдигнат адреналина на публиката.

При карането на автомобилите от втора група за жалост за някои пилоти сесията не успя да приключи без произшествия.

Броя на записаните участници в клас Модифицирани бе рекорден и те бяха разделени на три групи, като при всяка конкуренцията бе голяма. Ето и какво ни разказаха някои от пилотите,за които това е едва второ каране.

Не липсваха и отлично познати на публиката пилоти, които по време на втория кръг на шампионата са успели да подобрят личния си рекорд.

Дамите също бяха много атрактивни, ето и какво ни сподели една от тях, която с радост ни показа и новия си автомобил с които ще покоряват пистата в близко бъдеще.

Как премина 3-тия кръг на шампионата Drakon Speed Cup вижте на:3 –ти кръг от Купа Дракон