Текущо предаване по Хоби ТВ
20:30 
21:00 Риболовни страсти: Бели риби на Гарваново # тв поредица
22:00 През планини и морета: От Лефкада до Бургас – 7ч. # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
20:30 
21:00 Приключения със Стилиян Къдрев: За дагестански турове – 3ч. # тв поредица, пети сезон
21:30 През планини и морета: Лов на хищници в Бургас # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
20:30 
21:30 Риболовен филм: Скобари на болонеза # тв поредица
22:30 МОЕТО ХОБИ: Ветроходна регата Порт Бургас 2019 # тв поредица
Регионален турнир „ Свети Хуберт ” в Ямбол

Сряда, 18 Септември 2019

В съботния ден в терени около Ямбол се проведе регионален турнир за ловци с кучета работещи със стойка по правилата на „ Свети Хуберт” за купата на НЛРС-СЛРБ за 2019 година. 19 тандема се бориха за класиране и участие в големия финал.

Първата зонална фаза от турнирите за лови с кучета работещи със стойка по правилата на Свети Хуберт за купата на НЛРС-СЛРБ за 2019 , се проведе в терени около Ямбол. Състезателите бяха разделени в 3 полета, където съдийска колегия оценяваше представянето им.

Климатичните условия бяха тежки – много силен вятър и никаква влага. Въпреки това голяма част от представянията бяха отлични.

Единствената жена, която се включи в турнира направи интересен тур, тъй като обаче класирането е отделно, тя директно отива на финал.

Всеки се надяваше да достигне до бараж и да вземе купата в Регионалния турнир, но по-важното бе, че самите състезатели можеха да видят евентуални пропуски над които да работят.

Как премина  Регионалния турнир за ловци с кучета работещи със стойка по правилата на Свети Хуберт за купата на НЛРС-СЛРБ за 2019 година вижте на:Регионален турнир „ Свети Хуберт ” в Ямбол