Текущо предаване по Хоби ТВ
08:30 
09:00 АВТО-МОТО ХОБИ # тв поредица, шести сезон, 31 еп.
09:30 24-кадъра: Подводен риболов в Гърция - 1ч. # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
08:30 
09:00 На лов с Иво Георгиев # тв поредица
10:00 Сезон за сафари: Мама с пушка срещу татко с лък в планините на Испания # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
08:30 
09:00 С въдица в ръка: Дивите шарани на яз. Сушица # тв поредица
09:30 НАСЛУКА: Есенни импровизации на река Росица # тв поредица, шести сезон, 40 еп.
Регионален турнир „ Свети Хуберт ” в Ямбол

Сряда, 18 Септември 2019

В съботния ден в терени около Ямбол се проведе регионален турнир за ловци с кучета работещи със стойка по правилата на „ Свети Хуберт” за купата на НЛРС-СЛРБ за 2019 година. 19 тандема се бориха за класиране и участие в големия финал.

Първата зонална фаза от турнирите за лови с кучета работещи със стойка по правилата на Свети Хуберт за купата на НЛРС-СЛРБ за 2019 , се проведе в терени около Ямбол. Състезателите бяха разделени в 3 полета, където съдийска колегия оценяваше представянето им.

Климатичните условия бяха тежки – много силен вятър и никаква влага. Въпреки това голяма част от представянията бяха отлични.

Единствената жена, която се включи в турнира направи интересен тур, тъй като обаче класирането е отделно, тя директно отива на финал.

Всеки се надяваше да достигне до бараж и да вземе купата в Регионалния турнир, но по-важното бе, че самите състезатели можеха да видят евентуални пропуски над които да работят.

Как премина  Регионалния турнир за ловци с кучета работещи със стойка по правилата на Свети Хуберт за купата на НЛРС-СЛРБ за 2019 година вижте на:Регионален турнир „ Свети Хуберт ” в Ямбол