Текущо предаване по Хоби ТВ
19:30 
20:00 С въдица в ръка: Шарани на топчета на Кисимови дупки # тв поредица
20:30 АВТО-МОТО ХОБИ # тв поредица, шести сезон, 24 еп.

Текущо предаване по Хоби Лов
19:00 
20:00 Ловни мигове: Лов в дъжда # тв поредица
20:30 Рейсинг екстрийм # тв поредица, пети сезон

Текущо предаване по Хоби HD
19:30 
20:30 Ловен клуб: Пъдпъдък и пуйки в стопанство „Мазалат“ # тв поредица
21:30 Риболовен филм: Скобари на болонеза # тв поредица
Приятелски излет на Жребчево

Сряда, 18 Септември 2019

Най – накрая желанието на Мариян Димитров да осъществи един по дълготраен излет на язовир Жребчево е факт, след епозодичните няколкочасови посещения на този водоем, ето че вече е тук за няколко дни в компанията на приятели.

Язовирът се характеризира с това, че може да се практикува разнообразни начини на риболов – на плувка, на щека , на фидер ,тролинг…но на този близо едноседмичен излет групата е спряла вниманието си върху шараните и съответно основният метод на ловене е шаранджийския.

Това е риболовът, който практикуват сега, а масовите екземпляри, които очакват са около килограм – два. Въдиците са захвърлени на различни дистанции с цел да може да се експериментира и да се намери най – добрия и резултатен вариант.

Но междувременно , за да оползотворят максимално ефективно времето си и да не скучаят ловят и на метод фидер с пелети. Така че групата се наслаждава на излета практикувайки паралелно и двата начина на риболов.

В първия ден от престоят им активността на шараните не от най – големите, но за сметка на това фидер въдиците отчитат няколко прилични екземпляри платика и каракуда ,което в крайна сметка прави деня приятен.

Повече за тези дълготраен септемврийски излет на Мариян Димитров в компанията на приятели на язовир Жребчево вижте на:Приятелски излет на Жребчево