Текущо предаване по Хоби ТВ
21:30 
22:00 През планини и морета: От Лефкада до Бургас – 5ч. # тв поредица
23:00 АКТУАЛНО: Градски шампионат по скейт - 2-ри кръг – Самоков # шести сезон

Текущо предаване по Хоби Лов
21:00 
22:00 ХОБИ НОВИНИ
23:00 На лов с Хоби ТВ: Глигани в Християново # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
21:00 
22:00 Рейсинг екстрийм # тв поредица, пети сезон
22:30 Приключения със Стилиян Къдрев: За леопарди в Лимпопо # тв поредица, пети сезон
Морски риболов около Резово

Сряда, 11 Септември 2019

След като през август Краислав Димитров направи редица от последователни излети на различни участъци от река Арда, дойде ред и на традиционният няколкодневен престой на морето.

И тази година в компанията на своя брат Ангел са избрали района на Резово за провеждането на морския риболов, като за начало са се спрели да ловят платерини на плаваща бомбарда на брега на Синеморец.

Денят е успешен и имат слука, а извода по отношение на воденето на примамката е, че движенията трябва да бъдат по – агресивни с резки спирания, за да може да се предизвика интереса и на пасивните риби.В стремежа си да ни покаже колкото се може по – разнообразни начини на риболов, при това на различни места….. вторият ден е посветен на друг начин на ловене – риболов  на сафрид с чепаре….

И в последния  ден от престоя си тук атмосферните условия го принуждават да импровизира.Силният вятър и големите вълни не му дават голям избор и Краислав се спира на речен риболов в устието на река Резовска.

Предположенията са ,че бурното море ще провокира рибите да търсят спокойствие в по – тихите води,  като същевременно очакванията са освен морски видове да има и някой речен екземпляр…

Разнообразието от морски излети, които се опита да ни покаже Краислав с този тридневен престой в най – югоизточната точка на България е към своя край.

Как преминаха всички морски излетите в района на Резово вижте на:Морски риболов около Резово