Текущо предаване по Хоби ТВ
10:00 
11:00 Традиции и обичаи: Първа седянка в музея # тв поредица
12:00 Поглед към природата # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
10:00 
10:30 Приключения със Стилиян Къдрев: Лов на фазан в Унгария – трета част # тв поредица, четвърти сезон
11:00 МОЕТО ХОБИ: Есенни изложения в Пловдив # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
10:00 
11:00 За риба: Първи пъстърви на жива стръв # тв поредица
12:00 На лов с Хоби ТВ: Ловен излет за яребици с дружинка Избул # тв поредица
Морски риболов около Резово

Сряда, 11 Септември 2019

След като през август Краислав Димитров направи редица от последователни излети на различни участъци от река Арда, дойде ред и на традиционният няколкодневен престой на морето.

И тази година в компанията на своя брат Ангел са избрали района на Резово за провеждането на морския риболов, като за начало са се спрели да ловят платерини на плаваща бомбарда на брега на Синеморец.

Денят е успешен и имат слука, а извода по отношение на воденето на примамката е, че движенията трябва да бъдат по – агресивни с резки спирания, за да може да се предизвика интереса и на пасивните риби.В стремежа си да ни покаже колкото се може по – разнообразни начини на риболов, при това на различни места….. вторият ден е посветен на друг начин на ловене – риболов  на сафрид с чепаре….

И в последния  ден от престоя си тук атмосферните условия го принуждават да импровизира.Силният вятър и големите вълни не му дават голям избор и Краислав се спира на речен риболов в устието на река Резовска.

Предположенията са ,че бурното море ще провокира рибите да търсят спокойствие в по – тихите води,  като същевременно очакванията са освен морски видове да има и някой речен екземпляр…

Разнообразието от морски излети, които се опита да ни покаже Краислав с този тридневен престой в най – югоизточната точка на България е към своя край.

Как преминаха всички морски излетите в района на Резово вижте на:Морски риболов около Резово