Текущо предаване по Хоби ТВ
21:30 
22:00 През планини и морета: От Лефкада до Бургас – 5ч. # тв поредица
23:00 АКТУАЛНО: Градски шампионат по скейт - 2-ри кръг – Самоков # шести сезон

Текущо предаване по Хоби Лов
21:00 
22:00 ХОБИ НОВИНИ
23:00 На лов с Хоби ТВ: Глигани в Християново # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
21:00 
22:00 Рейсинг екстрийм # тв поредица, пети сезон
22:30 Приключения със Стилиян Къдрев: За леопарди в Лимпопо # тв поредица, пети сезон
Държавен личен и отборен шампионат по планинско спускане за деца

Сряда, 10 Юли 2019

Състоя се 3 - ти кръг от шампионата по планинско колоездене в дисциплината спускане за деца. Домакин бяха байк училище Бургас.

Надпреварата се случи под жаркото слънце в местността Шилото в близост до бугаския квартал Меден Рудник. Регламентът е за време, всеки участник можеше да избира дали да заобикаля препятствията или да ги прескача.Състезателите имаха право на тренировки, след което квалификации и финали.

Тази година DownHill BURGAS е кръг от българските даун хил серии за юноши до 16-годишна възраст. Освен това състезанието е Държавен личен и отборен шампионат и решава кой ще бъде шампион на България за 2019 година. 

Техничното трасе предизвика редица състезатели фенове на адреналина на това хоби. Може би най-уверени във възможностите си бяха местните байкъри.

Надпреварата премина успешно, като всеки състезател даде максимума от възможностите си въпреки горещото време и прашното трасе.

Как премина  провелото се състезание ДЛОШ по планинско колоездене в дисциплината спускане вижте на:Държавен личен и отборен шампионат по планинско спускане за деца