Текущо предаване по Хоби ТВ
21:00 
22:00 Риби и такъми: Занзибар и рибата на рибите # тв поредица, четвърти сезон
23:00 МОЕТО ХОБИ: БМВ къп - трети кръг 2019 # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
20:30 
21:30 АВТО-МОТО ХОБИ # тв поредица, шести сезон, 30 еп.
22:00 Ловни мигове: Лов на сръндаци # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
21:00 
22:00 Поглед към природата # тв поредица
22:30 Истории от музея: Болести и лечението им през вековете # тв поредица
Държавен личен и отборен шампионат по планинско спускане за деца

Сряда, 10 Юли 2019

Състоя се 3 - ти кръг от шампионата по планинско колоездене в дисциплината спускане за деца. Домакин бяха байк училище Бургас.

Надпреварата се случи под жаркото слънце в местността Шилото в близост до бугаския квартал Меден Рудник. Регламентът е за време, всеки участник можеше да избира дали да заобикаля препятствията или да ги прескача.Състезателите имаха право на тренировки, след което квалификации и финали.

Тази година DownHill BURGAS е кръг от българските даун хил серии за юноши до 16-годишна възраст. Освен това състезанието е Държавен личен и отборен шампионат и решава кой ще бъде шампион на България за 2019 година. 

Техничното трасе предизвика редица състезатели фенове на адреналина на това хоби. Може би най-уверени във възможностите си бяха местните байкъри.

Надпреварата премина успешно, като всеки състезател даде максимума от възможностите си въпреки горещото време и прашното трасе.

Как премина  провелото се състезание ДЛОШ по планинско колоездене в дисциплината спускане вижте на:Държавен личен и отборен шампионат по планинско спускане за деца