Текущо предаване по Хоби ТВ
20:00 
21:00 МОЕТО ХОБИ: Национален шампионат по драг рейсинг – 1 кръг - Сливен 2017 # тв поредица
22:00 Риби и такъми: За едри шарани с фидер # тв поредица, четвърти сезон

Текущо предаване по Хоби Лов
20:30 
21:30 АВТОХОБИ: 14-ти национален Пежо събор 2019 # тв поредица
22:00 Ловни мигове: Тренировъчен лов с вълкашини # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
20:00 
21:00 Риболовен филм: Импровизиран излет на Езерово # тв поредица
22:00 Поглед към природата # тв поредица
Първи излет след забраната

Сряда, 26 Юни 2019

След дългата пауза и ограничение по отношение на разрешените за риболов водоеми, ето че дойде моментът в който вече всички любители могат свободно да практикуват хобито.

Мариян Димитров естествено е сред първите, които бързат да се възползват от това и заедно с голяма група приятели се намира на язовир Йовковци, за да проведе един дълготраен, близо 3 седмичен излет.

Практика е при него, когато е толкова дълго време на риболов да залага на няколко метода на ловене на риба и сега не прави изключение – има захвърлени буйове за сом, като междувременно ловят и каракуди на фидер .

Сомовете като цяло редуват периоди на активност с такива на затишие,  а масовите екземпляри в порядъка от 3 до 7 килограма, като най – големият уловен по време на този престой е 11 килограма.

Това е последният ден от дългият излет, в който продължават в същия дух, т.е. риболов на сом съчетан с ловене на каракуди. Времето като цяло е непостоянно и променливо и всъщност то поставя и край на деня….

Повече за този първи дълготраен излет на Мариян Димитров след падане на забраната за риболов вижте на :Първи излет след забраната