Текущо предаване по Хоби ТВ
10:00 
11:00 Традиции и обичаи: Първа седянка в музея # тв поредица
12:00 Поглед към природата # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
10:00 
10:30 Приключения със Стилиян Къдрев: Лов на фазан в Унгария – трета част # тв поредица, четвърти сезон
11:00 МОЕТО ХОБИ: Есенни изложения в Пловдив # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
10:00 
11:00 За риба: Първи пъстърви на жива стръв # тв поредица
12:00 На лов с Хоби ТВ: Ловен излет за яребици с дружинка Избул # тв поредица
Втори кръг от Българския дрифт шампионат

Вторник, 11 Юни 2019

Мястото на срещата за Втори кръг от дрифт шампионата бе Международния Пловдивски панаир. Както знаем в събота се провеждат квалификациите, а в неделния ден, в следобедните часове са най - очакваните батъли, в които се разиграва оспорвана борба за призовите позиции.


Достигането до Топ 16 по време на втори кръг бе трудно и особено горещо не само заради високите температури.  По време на този кръг участие взеха както добре познатите имена в дисциплината, така и много нови момчета.

Пропусналите Първи кръг днес са тук и са повече от амбицирани да се борят за призови позиции. Развръзката във всеки един от батълите бе много интересна, а така подготвеното трасе позволи да наблюдаваме наистина много зрелищни изпълнения.

Силните моменти продължиха до самия край на надпреварата, а битките между най- добрите в клас Про 1 може би ще се окажат запомнящи се заради проливния дъжд.
 Така или иначе - публиката остана по местата си до края на деня, пилотите показаха най- доброто от себе си, а шампионата все още е в разгара си и ние очакваме новите си срещи с всички тях.

Как премина  Втори кръг от Българския дрифт шампионат вижте на:Втори кръг от Българския дрифт шампионат