Текущо предаване по Хоби ТВ
02:30 
03:30 МОТОХОБИ: Хард ендуро Велико Търново # тв поредица
04:00 През планини и морета: От Лефкада до Бургас – 3ч. # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
02:00 
03:00 МОЕТО АВТО-ХОБИ: Проект Нисан GTR – втора част # тв поредица
04:00 Ловен филм: Излет за див заек в Селиминово

Текущо предаване по Хоби HD
02:00 
03:00 МОЕТО ХОБИ: Ретро парад Созопол # тв поредица
04:00 Рейсинг екстрийм # тв поредица
Риболов на дребни риби

Вторник, 28 Май 2019

И тази седмица започваме с риболовната тема…..Мариян Димитров и днес има какво да ни покаже по отношение на риболова.Избрал е водоем в близост до Велико Търново.

До пълното падане на забраната за риболов на мирни риби има още няколко дни,но част от водните обитатели, като щуката и бялата риба вече са разрешени.

Риболовците тази година  във великотърновския край са облагодетелствани по отношение на разрешените за риболов водоеми, защото те не са малко и има доста алтернативи дори и в този забранен период.

Днес Мариян Димитров е спрял избора си на един напълно непознат за него микроязовир със свободен статут, който се намира  до село Балван. Подготвен с дава вида въдици - с къса пръчка за уклеи и с мач за каракуда.Идеята е да си достави удоволствие с риболова на уклеите, които са с доста прилични размери , а каракудите да използва за предстоящия риболов на сом с буй.

Така че паралелно с насладата от бързия риболов , си набавя и стръв за хищника, който след броени дни вече ще бъде отбранен. Рибите са активни и се контролират от белия червей, като в крайна сметка се получава един приятен и динамичен  излет…

Как премина  пролетния  риболов с Мариян Димитров вижте на:Риболов на дребни риби