Текущо предаване по Хоби ТВ
20:30 
21:00 Риболовни страсти: Многообразието на Агов дол – 1ч. # тв поредица
22:00 През планини и морета: От Лефкада до Бургас – 1ч. # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
20:30 
21:00 Приключения със Стилиян Къдрев # тв поредица, четвърти сезон
21:30 През планини и морета: Великански прасета в Меричлери # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
20:30 
21:30 Риболовен филм: Пъстърви в малка река # тв поредица
22:30 МОЕТО ХОБИ: Шоуто на „М“-ките # тв поредица
Пролетни шарани

Сряда, 08 Май 2019

И тази седмица сме подготвили актуална информация за водоемите на които може да се проведе излет. Вече познати наши риболовци показват къде и какво може да се направи.

В период на забрана за риболов водоемите са ограничени и местата за провеждането на излет са сведени до минимум. Алтернативите са арендованите язовири и днес Христо Йорданов и Пламен Петков от риболовен клуб Корморани са се спрели на водоем Карабаша, който се намира между Плевен и Ловеч.

Тук са, за да хващат шарани, като Ицо лови на щека, а Пламен на фидер. Разлика има и в храната, единият е заложил на фиш мил, докато другият използва освен това и сладка захранка.

Идеята като цяло е да се направи една съпоставка  между двата метода. Хубавото е, че и двамата хващат риби при това доста добри.

След този приятен риболов се пренасяме на язовир Езерово до Хасково в компанията на Карислав Димитров, който също лови пролетни шарани, но на плувка.

Както често се случва в този период на годината, времето е непостоянно и динамично, което поставя край на излета, но най - важното е, че настроението е на ниво..

Как преминаха тези  пролетни излети вижте на:Пролетни шарани