Текущо предаване по Хоби ТВ
16:00 
17:30 Моето хоби: Парад на ретро автомобили в София # тв поредица
18:00 Риболовен филм: Комбиниран риболов преди забраната на яз. Жребчево # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
16:30 
17:30 Рейсинг екстрийм # тв поредица, четвърти сезон
18:00 НА ЛОВ С ХОБИ ТВ: Излет за диви прасета с дружинката от Индже войвода # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
16:30 
17:00 Моето хоби: Мотосъбор Ямбол 2018 # тв поредица
18:00 Риби и такъми: Силиконови игри # тв поредица
Национален финал за най - добър шофьор на България

Четвъртък, 25 Април 2019

На 20 април в София се проведе Националния финал за най- добър шофор на България. В надпреварата се включиха 10 шофьора, които са стигнали до този кръг от над 350 000 участници.

Най-добър европейски шофьор на камион за България е състезание за професионални шофьори. В изданието до този момент са се включили над 350 000 участника от близо 50 държави. Националния финал на надпреварата предизвика изключителен интерес не само със сериозността на формата, а и със старанието на организационния екип.

Във финалния кръг битката се разиграва между няколко шофьора, които преминават през няколко кръга. Подбраните технични трасето показват майсторството на участниците и справянето им с различни условия, които могат да бъдат част от реалната среда. Опита определено дава предимство в надпреварата, което помага за голям брой точки и сигурното достигане до челните позиции.

Опитните шофьори могат да подобрят безопасността на пътя, защото вече имат опит зад волана. Те успяват да преценяват бързо ситуациите, познават перфектно своите машини и могат да реагират адекватно във всякакви ситуации. Добрите шофьори рядко попадат в инциденти и не им се налага често да се грижат за останалите на пътя. За да стане шампион обаче участник в този формат е нужно да се открои с технични умения, добро маневриране, безопасно шофиране и дори бързи реакции при пожар.

Шофьорът, който допусне най-малко грешки докато се надпреварва с времето, печели. А финалът събира най- добрите шофьори от всяка държава. Тримата финалисти, които се справят най-добре в състезанието, ще получат възможност да отидат на финала на състезанието в Швеция, който ще се проведе в края на месец май. Първият сред тях ще представи страната ни пред общността и ще се състезава с финалистите от останалите европейски страни, взели участие в надпреварата.

Как премина финала вижте на:Национален финал за най - добър шофьор на България