Текущо предаване по Хоби ТВ
19:30 
20:00 С въдица в ръка: Шарани на топчета на Кисимови дупки # тв поредица
20:30 АВТО-МОТО ХОБИ # тв поредица, шести сезон, 24 еп.

Текущо предаване по Хоби Лов
19:00 
20:00 Ловни мигове: Лов в дъжда # тв поредица
20:30 Рейсинг екстрийм # тв поредица, пети сезон

Текущо предаване по Хоби HD
19:30 
20:30 Ловен клуб: Пъдпъдък и пуйки в стопанство „Мазалат“ # тв поредица
21:30 Риболовен филм: Скобари на болонеза # тв поредица
Офроуд Велинград

Вторник, 09 Април 2019

Вниманието на офроудъри от цялата страна бе фокусирано върху второто поредно издание на двудневното офроуд мероприятие организирано от офроуд клуб 4х4 Велинград. Два напълно различни сами по себе си дни, които бяха изпълнени с много различни емоции и най- вече с незабравими спомени.

След красивата гледка на центъра на Велинград дойде ред на съботната разходка, която започна рано сутринта и се очакваше с огромно нетърпение от всички.

Групата бе поведена от организационния екип, преминавайки през града, след което всички тръгнаха в една посока по черно. След около 15 километра се направи разделение, като една част тръгнаха по по - тежко трасе, а останалите по - леко.

Идеята за съботния ден е приятна и запомняща се разходка в гората, след която всички се събраха на бивака в местността Гергевана.  Неделния ден бе определен изцяло за състезания. Съревнованието започна в ранната сутрин с надпревара за мотори, АТВ, след което и за джипове.

Площта бе огромна и на всяка част от нея се случваше нещо интересно. А публиката сама избираше коя дисциплина да наблюдава. Зрелището и емоциите съвсем не бяха малко, а най- хубавото бе, че изпълнителите на тези провокативни и опасни сцени удовлетвориха очакванията на публиката, която аплодираше и подкрепяше всеки преминал по трасето.

Как премина офроуд надпреварата вижте на:Офроуд Велингра