Текущо предаване по Хоби ТВ
16:00 
17:30 Моето хоби: Парад на ретро автомобили в София # тв поредица
18:00 Риболовен филм: Комбиниран риболов преди забраната на яз. Жребчево # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
16:30 
17:30 Рейсинг екстрийм # тв поредица, четвърти сезон
18:00 НА ЛОВ С ХОБИ ТВ: Излет за диви прасета с дружинката от Индже войвода # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
17:00 
18:00 Риби и такъми: Силиконови игри # тв поредица
19:00 МОЕТО ХОБИ: Първи кръг по драг Сливен # тв поредица
Зимни излети на река

Вторник, 12 Февруари 2019

Мариян Димитров и Георги Михайлов верни на своето хоби отново ни показват какво се случва по родните водоеми. И двамата са спрели избора си на река.

Георги Михайлов заедно с Христо Йорданов се намират на река Стара речка за да ловят дребни риби, като морунаж , кефал, скобар.

Резките атмосферни промени водят и до изменения в цвета, температурата и количеството на водата в реката, което пък от своя страна предизвиква стрес и объркване в поведението на рибите.

Но двамата освен с търпение и надежда са въоръжени с болонезе и щека, така че повод за притеснение няма. Христо е избрал щека, докато Георги е решил да лови на болонезе.

Пренасяме на една друга река при Мариян Димитров.Той вече направи поредица от излети на различни реки и днес е на една добре позната река , а именно Янтра.

Вирът е доста голям и се намира в самия град Велико Търново.В компанията на приятели прекарват деня в търсене на мрени и скобар.

Екземплярите тук са хубави, с трофейни размери и, за да стане още по – интересно са решили да ловят на различни методи – на къса щека с близалка почти на пълно задържане, риболов на  болоблизалка, като и със стандартна плувка.

Как преминаха излетите на река вижте на :Зимни излети на река