Текущо предаване по Хоби ТВ
17:00 
18:00 Моето хоби: 5-ти турнир „Загорски стрелец“ # тв поредица
19:00 Представяне на българско овчарско куче на изложба в Москва – 2ч. # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
17:00 
18:00 Ловни мигове: Нападението на глигана # тв потредица
18:30 На лов с Иво Георгиев: Първи излети за бекас # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
17:00 
18:00 През планини и морета: Лов на гонки в Сазладжа – 1ч. # тв поредица
19:00 Моето хоби: Тайм атак 2017 # тв поредица
Летни емоции с щека и фидер

Сряда, 27 Юни 2018

Двама наши риболовци отново са в търсене на летни емоции . Мишел Димитров и Мариян Димитро правят по едно и също време излети , но на два различни водоема.

И докато Мариян Димитров пътува към язовир Жребчево,

Мишел Димитров и неговата компания вече се намират на канала на село Константиново ,  или по –известен като канала на Новоселци, в близост до Бургас.

Тук са, за да ловят каракуди на щека и въпреки, че по отношение  на храната са подготвени максимално добре се оказва , че рибите имат своите предпочитания и специфично поведение. Дни преди излета Мишел е идвал и  активността им е била по - висока от днешната, и ако тогава са подлежали на контрол, то днес положението е различно .

На язовир Жребчево,за да проследим и  риболова на Мариян.Намира се на такова място, което предлага възможност да се практикува различни начини на риболов , но той е избрал да лови на фидер , на дистанция.

Започва излета с два фидера, докато определи дължината и дълбочината и да захрани добре мястото, и след като тези важни неща са направени  с цел да избегне оплитането продължава риболова само с една пръчка.

Масирано хранене и бързоразтворима храна – на това е заложил днес. Метеорологичните условия са променливи, но въпреки това излета завършва добре….

Как преминаха излетите вижте на :

 

 Летни емоции с щека и фиде